ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη η γυναίκα που χαράκωνε παιδιά στα νότια προάστια

Εντοπίστηκε κοντά στο εμπορικό κέντρο Metro Mall και όταν προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, αναγνωρίστηκε από τέσσερις γονείς
Συνελήφθη η γυναίκα που χαράκωνε παιδιά στα νότια προάστια

Συνελήφθη τελικά το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της ασφάλειας Αγίου Δημητρίου, η γυναίκα που χαράκωνε παιδιά σε πόδια και χέρια στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε κοντά στο εμπορικό κέντρο, Metro Mall. Αρχικά οι αρχές της ζήτησαν ταυτότητα, η οποία όμως δεν είχε. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, αλλά η ίδια αντέδρασε και ροσπάθησε να διαφύγει.

Εν τέλει συνελήφθη και όπως προέκυψε στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τέσσερις γονείς, οι τρεις ήταν από πρόσφατες επιθέσεις και ο ένας από πέρυσι. Αν και η ίδια η γυναίκα μένει στα Λιόσια πήγαινε στοχευμένα στα νότια προάστια, όπου είχε χαρακώσει αρκετά παιδιά με τα νύχια της, αλλά και πιθανότητα με άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Σε βάρος της ασκήθηκαν διώξεις για απρόκλητη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και απείθεια κατ’ εξακολούθηση.

Αντίπαρος… πιο εξωτική από ποτέ

Συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου το θύμα της Πάτρας

Κινδύνευσε με μπλακ αουτ η Αθήνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνελήφθη η γυναίκα που χαράκωνε παιδιά στα νότια προάστια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.