ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ:«Η σιωπή των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι εκκωφαντική»

«Τα υπόλοιπα κόμματα, όμως, δεν μπορούν να σφυρίζουν αδιάφορα», ανέφερε στο μήνυμα του ο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ:«Η σιωπή των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι εκκωφαντική»

Εκκωφαντική χαρακτήρισε, τη σιωπή των κομμάτων της αντιπολίτευσης η κυβέρνηση, σχετικά με το τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από κάποιον που του συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Μία ημέρα μετά το νυχτερινό τηλεφώνημα του διωκόμενου από τη δικαιοσύνη Β. Μαρινάκη στον υπουργό επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο και η σιωπή των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι εκκωφαντική. Από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη των οποίων η ταύτιση με τον εν λόγω επιχειρηματία είναι ολοκληρωτική, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Τα υπόλοιπα κόμματα, όμως, δεν μπορούν να σφυρίζουν αδιάφορα και με τη στάση τους να επικροτούν αντιλήψεις και συμπεριφορές που δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ:«Η σιωπή των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι εκκωφαντική»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.