ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα διεθνή ΜΜΕ για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ

Τι αναφέρουν τα ξένα μέσα για την έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ
Τα διεθνή ΜΜΕ για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της βόμβας που εξερράγη τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ.

«Ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κοντά στο κτίριο του σταθμού στην ελληνική πρωτεύουσα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σπάζοντας τζάμια σε έξι ορόφους και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό, αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς» αναφέρει  χαρακτηριστικά το πρακτορείο Reuters και συνεχίζει λέγοντας:

«Ο ΣΚΑΪ είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα με μέρος ενός ομίλου ΜΜΕ που περιλαμβάνει έναν ραδιοφωνικό σταθμό και συνδέεται με την μεγαλύτερη εφημερίδα καθημερινής κυκλοφορίας στην Ελλάδα, την Καθημερινή».

Με τη σειρά του το TIME ανέφερε χαρακτηριστικά για το γεγονός.

«Μια ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από τον ιδιωτικό ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ νωρίς τη Δευτέρα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές αλλά χωρίς τραυματισμούς. Η αστυνομία δήλωσε ότι η έκρηξη πραγματοποιήθηκε στις 2:35 π.μ. έξω από την έδρα του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού σε παράκτια περιοχή κοντά στην Αθήνα, αφού υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα».

Μεταξύ άλλων στη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ αναφέρεται και το ρωσικό Sputnik, ενώ μεταδίδει εικόνες από το σημείο.

Εξερράγη βόμβα στον ΣΚΑΪ – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα διεθνή ΜΜΕ για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.