ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τραγούδια της μικρής οθόνης στο Όγδοο Radio

Την Πέμπτη 4/4 στις 2 το μεσημέρι στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με την Μαίρη»
Τα τραγούδια της μικρής οθόνης στο Όγδοο Radio

«Αρχιπέλαγος» με τον Πασχάλη Τερζή, «Μη μου λες αντίο» με τον Κώστα Μακεδόνα, «Βίος ανθόσπαρτος» με τον Μανώλη Μητσιά.

Αυτά είναι μερικά και μόνο από τα τραγούδια που θα παρουσιάσει η Μαίρη Χρονοπούλου στο Όγδοο Radio, διανθισμένα με σύντομα αλλά καίρια σχόλια και επεξηγήσεις σχετικά με την… προέλευσή τους.

Στην περίπτωσή τους πρόκειται για γνωστές τηλεοπτικές σειρές που έδωσαν την αφορμή σε συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές να σμιλέψουν αγαπημένες στιγμές που έμειναν.

Να σημειώσουμε πως στο σύντομο αλλά ήδη ξεχωριστό «βίο» του Όγδοο Radio η εκπομπή «Κάτι τρέχει με την Μαίρη» είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, όσον αφορά το πεδίο της ακροαματικότητας και όχι μόνο.

Μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, 2 με 3 το μεσημέρι.

Το Όγδοο Radio ακούγεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μπαίνοντας στο ogdoo.gr και κλικάροντας το ευδιάκριτο banner (www.ogdoo.gr/radio) καθώς και μέσα απ’ την πλατφόρμα live24.gr.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα τραγούδια της μικρής οθόνης στο Όγδοο Radio», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.