ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάσος Οικονομόπουλος για έγκλημα στα Τέμπη: Σε κάποιους εδώ σ’ αυτή την αίθουσα θα έπρεπε να έχουν περαστεί χειροπέδες

«Πόσο πιο ευθέως πρέπει να το πούμε, ότι σε κάποιους σε εδώ σ' αυτή την αίθουσα θα έπρεπε να έχουν περαστεί χειροπέδες, όσο ψηλά και αν βρίσκονται», τόνισε, ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, σε μία ομιλία που έκανε αίσθηση.
Τάσος Οικονομόπουλος για έγκλημα στα Τέμπη: Σε κάποιους εδώ σ’ αυτή την αίθουσα θα έπρεπε να έχουν περαστεί χειροπέδες

Άμεση αναφορά στην ανάγκη να «μπουν χειροπέδες» σε κάποιους «εδώ σ’ αυτή την αίθουσα», έκανε ο βουλευτής του Α’ Τομέα Ανατολικής Αττικής της ΝΙΚΗΣ, Τάσος Οικονομόπουλος, από το βήμα της Βουλής, κατά την συζήτηση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών.

«Αλλο να ψυχανεμίζεσαι ότι δεν δίνετε δεκάρα για τον ελληνικό λαό και άλλο να το βλέπω με τα μάτια μου από τη συμμετοχή μου σε αυτή την εξεταστική», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονομόπουλο, το πόρισμα της επιτροπής λέει «όσα ακριβώς έλεγε ο πρωθυπουργός και η παρέα του πριν ξεκινήσει η επιτροπή».

«Διαλύσατε τον ΟΣΕ σε διάφορες εταιριούλες. Μοιράσατε δισεκατομμύρια για έργα ανεκπλήρωτα, δεξιά και αριστερά», σημείωσε.

«Γίναμε περίγελος της Ευρώπης, με πρωτοφανή παραπομπή από τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα», είπε.

Ο Τάσος Οικομόπουλος υπογράμμισε πως «μέσα σε μία μέρα, διαγράφτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας περίπου το 90% των μαρτύρων. Και έτσι δεν μάθαμε ποτέ υπεύθυνα το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας».

«Ευτυχώς που έκαναν τη δουλειά οι εμπειρογνώμονες των συγγενών των νεκρών, που μας ενημέρωσαν για τα εγκαύματα 2ου βαθμού των πυροσβεστών που επιχείρησαν στον τόπο του δυστυχήματος. Και τα οποία δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα λάδια μηχανής που αναφέρονται στο πόρισμα Γεραπετρίτη ως δήθεν ανεφλεγέντα», ανέφερε.

Ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ υπογράμμισε πως «τα μαρτυρικά λείψανα των παιδιών μας τα μπαζώσατε ενώ το αίμα τους ήταν ακόμα ζεστό». «Με εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού εξαφανίσατε το αποδεικτικό υλικό από τον τόπο του δυστυχήματος και διατάξατε την έρευνα αφού είχε διαγραφεί και το τελευταίο πειστήριο», είπε.

«Πόσο πιο ευθέως πρέπει να το πούμε, ότι σε κάποιους εδώ σ’ αυτή την αίθουσα θα έπρεπε να έχουν περαστεί χειροπέδες, όσο ψηλά και αν βρίσκονται», τόνισε, σε μία ομιλία που έκανε αίσθηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάσος Οικονομόπουλος για έγκλημα στα Τέμπη: Σε κάποιους εδώ σ’ αυτή την αίθουσα θα έπρεπε να έχουν περαστεί χειροπέδες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.