ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταυτοποιήθηκε αστυνομικός για την επίθεση στον Μπουτάρη

Συνεχίζονται οι έρευνες για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, το περασμένο Σαββάτο 19/5. Όπως έγινε γνωστό ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμα άτομα, ανάμεσα τους βρίσκεται και ένας 44χρονος αστυνομικός. Οι άλλοι δύο είναι ηλικίας 43 και 57 ετών. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εξύβρισης και της διατάραξης...
Ταυτοποιήθηκε αστυνομικός για την επίθεση στον Μπουτάρη

Συνεχίζονται οι έρευνες για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, το περασμένο Σαββάτο 19/5.

Όπως έγινε γνωστό ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμα άτομα, ανάμεσα τους βρίσκεται και ένας 44χρονος αστυνομικός. Οι άλλοι δύο είναι ηλικίας 43 και 57 ετών. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Μέχρι στιγμής η αστυνομίας έχει ταυτοποιήσει οκτώ άτομα, από τους οποίους οι τέσσερις συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Οι τρεις συλληφθέντες καταδικάστηκαν και ο τέταρτος, που είναι ανήλικος, παραπέμφθηκε στο αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταυτοποιήθηκε αστυνομικός για την επίθεση στον Μπουτάρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.