ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητές μονάδες ΕΟΔΥ: Αυτές τις τρεις πλατείες… όργωσαν για τεστ (vid)

Περισσότερα από 700 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων του κορονοϊού έχουν πραγματοποιηθεί από το πρωί της Παρασκευής (25/9) στα τρία σημεία που βρεθήκαν οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ. Κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών έρχονται για να κάνουν το rapid test, καθώς κρατά μόνο 10 λεπτά για να βγει το αποτέλεσμα. Πρόκειται για πολίτες που ζουν κοντά στις...

Ελλάδα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Περισσότερα από 700 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων του κορονοϊού έχουν πραγματοποιηθεί από το πρωί της Παρασκευής (25/9) στα τρία σημεία που βρεθήκαν οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ.

Κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών έρχονται για να κάνουν το rapid test, καθώς κρατά μόνο 10 λεπτά για να βγει το αποτέλεσμα.

Πρόκειται για πολίτες που ζουν κοντά στις πλατείες Αμερικής, Βάθης και Κυψέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπιστήκαν επτά θετικά δείγματα, δηλαδή ένα στα 100.

Όλοι οι νοσούντες έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ τα δείγματα δόθηκαν και για μοριακό έλεγχο για επιβεβαίωση.

Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στην Κυψέλη το Σαββατοκύριακο, προκειμένου όσοι επιθυμούν, και κυρίως εκείνοι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, να προσέλθουν για να κάνουν το τεστ.

Αναλυτικά η διασπορά την Παρασκευή:

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 3, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 369 θάνατοι. Οι 138 (37.4%) ήατν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 97.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Τεστ για κορονοϊό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός – Ελλάδα: Κάτω από 300 σήμερα τα κρούσματα

Exit mobile version