ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 20χρονη κατήγγειλε βιασμό από δυο αλλοδαπούς

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης πέρασαν χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς ηλικίας 34 και 45 ετών το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία 20χρονης για βιασμό! Σε βάρος των δύο αλλοδαπών, που ζουν στη Θεσσαλονίκη σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για κατασκοπεία και «δουλεμπόριο» κατηγορούνται 4 ΜΚΟ!...
Θεσσαλονίκη: 20χρονη κατήγγειλε βιασμό από δυο αλλοδαπούς

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης πέρασαν χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς ηλικίας 34 και 45 ετών το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία 20χρονης για βιασμό!

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών, που ζουν στη Θεσσαλονίκη σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για κατασκοπεία και «δουλεμπόριο» κατηγορούνται 4 ΜΚΟ! Τα αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΛΑΣ!

Σύμφωνα με καταγγελία 20χρονης ημεδαπής, οι συλληφθέντες τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησαν στην οικία τους, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: 20χρονη κατήγγειλε βιασμό από δυο αλλοδαπούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.