ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 34χρονος Τούρκος αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικη!

Ένας 34χρονος Τούρκος συνελήφθη γιατί φέρεται να αυνανίστηκε μπροστά σε 16χρονη στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στην ανατολική Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: 34χρονος Τούρκος αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικη!

Ένα ακόμη περιστατικό ακραίας σεξουαλικής παρενόχλησης σημειώθηκε στην χώρα μας. Κι αυτό λίγο μόλις καιρό μετά το συμβάν στο ΑΠΘ όπου νεαρός φοιτητής «εκτονώθηκε», στην πλάτη μιας φοιτήτριας στην βιβλιοθήκη!

Συγκεκριμένα ένα 34χρονος Τούρκος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η διαδικασία «έτρεξε» μετά την καταγγελία 16χρονης, ενώπιον της οποίας φέρεται να αημειώθηκε η πράξη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άντρας φέρεται να αυνανιζόταν(!!!) μπροστά στην ανήλικη κοπέλα την ώρα που η ίδια περίμενε το λεωφορείο σε στάση του ΟΑΣΘ.

Όταν το κορίτσι έφτασε στο σπίτι του, το ανέφερε στους γονείς της και έτσι κινητοποιήθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη, ενώ η δίκη του στο αυτόφωρο αναβλήθηκε.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: 34χρονος Τούρκος αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.