ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 400 κιγκλιδώματα και σχοινιά στη Νέα Παραλία (vid)

Η Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη έκλεισε αφού ο Δήμος τοποθέτησε τα απαραίτητα εμπόδια για να ξεκινήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 14:00. Με 400 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινί κλείνει από σήμερα η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να μην επαναληφθούν εικόνες συνωστισμού στο πλαίσιο...
Θεσσαλονίκη: 400 κιγκλιδώματα και σχοινιά στη Νέα Παραλία (vid)

Η Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη έκλεισε αφού ο Δήμος τοποθέτησε τα απαραίτητα εμπόδια για να ξεκινήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 14:00.

Με 400 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινί κλείνει από σήμερα η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να μην επαναληφθούν εικόνες συνωστισμού στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όλες οι ειδήσεις από την Ελλάδα

Δύο φορτηγά της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, μαζί με εργαζόμενους, μετέφεραν τα κιγκλιδώματα στο πλακόστρωτο και ξεκίνησε η τοποθέτησή τους στα κατάλληλα σημεία του παραλιακού μετώπου, υπό τις οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία ανεξαρτήτως εάν έχουν έγγραφη βεβαίωση ή έχουν στείλει sms στο 130333, ενώ από αύριο, Τετάρτη, θα κόβονται πρόστιμα σε όσους επιχειρήσουν να παραβούν την εφαρμογή του μέτρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: 400 κιγκλιδώματα και σχοινιά στη Νέα Παραλία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.