Θεσσαλονίκη

Σε περίπτωση, που ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αποδεχτεί την εισήγηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τότε οι ώρες που η νέα παραλία της πόλης θα είναι ανοιχτή για το κοινό θα αυξηθούν. Σήμερα το βράδυ λήγει η παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι...

Σε περίπτωση, που ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αποδεχτεί την εισήγηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τότε οι ώρες που η νέα παραλία της πόλης θα είναι ανοιχτή για το κοινό θα αυξηθούν.

Σήμερα το βράδυ λήγει η παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι την προτομή του Ναυάρχου Βότση, που είχε δοθεί πριν από μία εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η δημοτική αρχή και η ΠΚΜ εισηγήθηκαν προς τον κ. Χαρδαλιά την χαλάρωση του περιορισμού κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Drone απειλεί: «Κρεμάστε ένα κοψίδι για να μην σας καρφώσω που ψήνετε»! (vid)

Συγκεκριμένα, πρότεινε μέχρι τις 27 Απριλίου η νέα παραλία να κλείνει για το κοινό από τις 14:00 έως τις 22:00 τις καθημερινές και από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 το Σαββατοκύριακο.

Η απόφαση του κ. Χαρδαλιά θα ανακοινωθεί σήμερα στις 18:00.