ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δρόμος «βούλιαξε» από την κακοκαιρία (vid)

Καθίζηση του οδοστρώματος σε κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης προκλήθηκε από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίτερα την πόλη και είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπούν αρκετοί δρόμοι και πεζοδρόμια σε… ποτάμια. Ειδικότερα η υποχώρηση μέρους του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου, στην αριστερή μεριά του δρόμου, με την κυκλοφορία αυτή τη στιγμή να διεξάγεται...
Θεσσαλονίκη: Δρόμος «βούλιαξε» από την κακοκαιρία (vid)

Καθίζηση του οδοστρώματος σε κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης προκλήθηκε από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίτερα την πόλη και είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπούν αρκετοί δρόμοι και πεζοδρόμια σε… ποτάμια.

Ειδικότερα η υποχώρηση μέρους του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου, στην αριστερή μεριά του δρόμου, με την κυκλοφορία αυτή τη στιγμή να διεξάγεται κανονικά αλλά με ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Σύμφωνα με καταστηματάρχη της περιοχής, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 12.30 χωρίς να υπάρξει κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός. Στο σημείο όπως είπε στο GRTimes.gr, έσπευσε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες προς την αποκατάσταση και την τοποθέτηση προειδοποιητικής σήμανσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσουν κλαδιά δέντρων, να πέσουν φύλλα και να παρασυρθούν από τα νερά με συνέπεια να φράξουν είσοδοι από φρεάτια και να πλημμυρίσουν αρκετοί δρόμου και πεζοδρόμια.

Ακόμα, από το δυνατό αέρα μετακινήθηκαν κάδοι απορριμμάτων ενώ σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος. Παράλληλα, αρκετοί δρόμοι ακόμα και στο κέντρο της πόλης μετατράπηκαν σε… ποτάμια δημιουργώντας μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και δυσκολεύοντας τη μετακίνηση των πεζών.

Πηγή: Grtimes.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Επίδομα 534 Ευρώ: Παράταση πληρωμής για όσους βρίσκονται σε αναστολή εργασίας

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Δρόμος «βούλιαξε» από την κακοκαιρία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.