ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη σύσκεψη για την υδροδότηση

Συνεχίζεται το πρόβλημα – Διαδικασίες για να καθαρίσει το νερό της Αραβησσού

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα της υδροδότησης της περιοχής.

Όπως γνωστοποιήθηκε στη σύσκεψη συμμετείχαν: η προϊσταμένη του γραφείου, Κατερίνα Νοτοπούλου, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, εκπρόσωπος του αν. υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης, τεχνικοί της εταιρείας, οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Πυλαίας Χορτιάτη – Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρος Σούλας και Παύλου Μελά, Δ. Δεμουρτζίδης και Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης.

Εξερχόμενος από το Διοικητήριο, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου ανέφερε:

«Δεν είναι ώρα και στιγμή για αναζήτηση ευθυνών σχετικά με το ζήτημα της υδροδότησης της Θεσσαλονίκης και της ταλαιπωρίας την οποία έχουν υποστεί οι πολίτες. Η σύσκεψη τελείωσε, ανακοίνωση για το θέμα της πορείας της ομαλής υδροδότησης ολόκληρης της Θεσσαλονίκης θα βγάλει αυτός που έχει την ευθύνη της διοίκησης και της διατήρησης του εν λόγω προβλήματος η ΕΥΑΘ».

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version