Θεσσαλονίκη: «Εξαφανίστηκαν» τα οστά της μητέρας τους μέσα από τον τάφο

Αναστάτωση έχει προκληθεί μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση οστών από τάφο στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Σε ένα άλυτο μυστήριο εξελίσσεται η εξαφάνιση των οστών μιας γυναίκας από τον τάφο της, στα νεκροταφεία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε η στιγμή που οι δύο γιοί της γυναίκας αποφάσισαν τον Ιούνιο του 2018 να προχωρήσουν στην εκταφή της μητέρας τους, όμως το θέαμα που αντίκρισαν, τους ξάφνιασε δυσάρεστα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τάφος ήταν άδειος χωρίς το φέρετρο και τα οστά της γυναίκας, κάτι που τους οδήγησε να αναζητήσουν μάταια απαντήσεις αλλά και να καταθέσουν μήνυση κατά των υπευθύνων του νεκροταφείου.

O λόγος για την διευθύντρια του κοιμητηρίου, τον προϊστάμενο αλλά και έναν υπάλληλο της ανακομιδής που παραπέμφθηκαν σε δίκη για περιύβριση νεκρού δια παραλείψεως.

Η απόφαση όμως που πήρε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης την Τρίτη (19/10), δεν άρεσε στους δύο γιούς της γυναίκας, καθώς κατά την συνεδρίαση αποφασίστηκε η αθώωση των υπευθύνων.

Με δηλώσεις του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Βακουφάρης, αναφέρθηκε στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ, αποκαλύπτοντας πως κατά την εκταφή, τα δύο αδέρφια βρήκαν κομμάτια από το φέρετρο σε κοντινό κάδο σκουπιδιών!