ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: «Εξαφανίστηκαν» τα οστά της μητέρας τους μέσα από τον τάφο

Αναστάτωση έχει προκληθεί μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση οστών από τάφο στη Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη: «Εξαφανίστηκαν» τα οστά της μητέρας τους μέσα από τον τάφο

Θεσσαλονίκη: Σε ένα άλυτο μυστήριο εξελίσσεται η εξαφάνιση των οστών μιας γυναίκας από τον τάφο της, στα νεκροταφεία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε η στιγμή που οι δύο γιοί της γυναίκας αποφάσισαν τον Ιούνιο του 2018 να προχωρήσουν στην εκταφή της μητέρας τους, όμως το θέαμα που αντίκρισαν, τους ξάφνιασε δυσάρεστα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τάφος ήταν άδειος χωρίς το φέρετρο και τα οστά της γυναίκας, κάτι που τους οδήγησε να αναζητήσουν μάταια απαντήσεις αλλά και να καταθέσουν μήνυση κατά των υπευθύνων του νεκροταφείου.

O λόγος για την διευθύντρια του κοιμητηρίου, τον προϊστάμενο αλλά και έναν υπάλληλο της ανακομιδής που παραπέμφθηκαν σε δίκη για περιύβριση νεκρού δια παραλείψεως.

Η απόφαση όμως που πήρε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης την Τρίτη (19/10), δεν άρεσε στους δύο γιούς της γυναίκας, καθώς κατά την συνεδρίαση αποφασίστηκε η αθώωση των υπευθύνων.

Με δηλώσεις του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Βακουφάρης, αναφέρθηκε στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ, αποκαλύπτοντας πως κατά την εκταφή, τα δύο αδέρφια βρήκαν κομμάτια από το φέρετρο σε κοντινό κάδο σκουπιδιών!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: «Εξαφανίστηκαν» τα οστά της μητέρας τους μέσα από τον τάφο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.