ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Φρίκη με μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες της

Έναν εφιάλτη από την ίδια τους τη μητέρα ζούσαν δύο αδερφές. Απίστευτες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.
Θεσσαλονίκη: Φρίκη με μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες της

Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, με δύο αδερφές να καταγγέλλουν την μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση.

Η εγκληματικότητα και τα περαστικά βίας έχουν ταράξει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε πρόσφατο περιστατικό με νεκρό μετά από άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα στο κέντρο της πόλης.

Έναν εφιάλτη έζησαν δύο αδερφές, 15 και 20 χρόνων, στη Θεσσαλονίκη, από την ίδια τους την μάνα. Τα δύο κορίτσια σε μια σοκαριστική ομολογία καταγγέλλουν τη μητέρα τους για κακοποίηση και βιασμό.

Τα δύο νεαρά κορίτσια μίλησαν στο MEGA αναφορικά με όσα βίωσαν. Η 20χρονη κατήγγειλε μεταξύ άλλων πως η μητέρα της την βίαζε, ενώ την εξέδιδε σε άλλους άντρες. Μάλιστα, τόνισε πως η μικρότερη αδερφή της έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, για να γλιτώσει από όσα ζούσε!

Οι δηλώσεις της 20χρονης για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη προκαλούν αποτροπιασμό. Χαρακτηρίζει απαίσιους τους γονείς της και αποκαλύπτει ότι η μητέρα της τη βίαζε.

«Η μάνα μου με βίαζε όταν ήμουν μικρή. Μας έχουν καταστρέψει τη ζωή και τη δική μου και της αδερφής μου. Νόμιζα αυτό είναι το νορμάλ. Έτσι με είχαν μεγαλώσει», δηλώνει. Παράλληλα, ανέφερε ότι είχε τρομοκρατηθεί. Aποτέλεσμα να μην ανοίξει ποτέ το στόμα της, ως τώρα.

Ακολουθούν νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις: «Η μαμά μου με προωθούσε να πηγαίνω με άντρες. Αυτή ήταν η φιλοσοφία που μου έδινε σαν μάνα. Μια μέρα μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και βλέπω τη μητέρα μου να χαϊδεύει την αδερφή μου. Εκεί τρελάθηκα, άρχισα να ουρλιάζω».

Είναι πραγματικά μερικές ειδήσεις όπως αυτή που αδυνατεί να τις συλλάβει και να τις εξηγήσει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ούτε, φυσικά, της μικρής αδερφής που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όπως είπε η 20χρονη, η οποία σε πολύ μικρή ηλικία είχε δεχθεί επέμβαση στα γεννητικά της όργανα για αισθητικούς λόγους, έπειτα από απόφαση των γονιών της.

Σοκ και θλίψη προκαλούν όσα λέει και η 15χρονη. Πλέον μία θεία της έχει την επιμέλειά της. «Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, το αισθανόμουν, αισθανόμουν πνιγμένη, ότι με κακοποιεί, ότι δεν αντέχω άλλο, αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω το σώμα μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», αποκαλύπτει.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Δεν άντεχα να ζω έτσι. Όταν της έλεγα ότι ‘μαμά αυτό που κάνεις δεν μου αρέσει’, μου έλεγε ότι ‘κάνεις λάθος το σώμα σου είναι δικό μου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα’. Άρχισα να την κλωτσάω, να την χτυπάω, εκείνη δεν σταματούσε».

Μέσα σ’ όλα αυτά, η νεαρή καταγγέλλει ότι βιάστηκε και από έναν 17χρονο γνωστό της. «Προσπαθούσα να βρω την κατάλληλη στιγμή να ξεφύγω από τα χέρια του, εκείνος με άρπαζε με χτυπούσε, συνέχιζε», λέει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Φρίκη με μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.