ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Γλέντι στα μπαλκόνια και «ΠΑΟΚάρα» (vid)

Ξέφρενο ήταν το γλέντι, που στήθηκε σε πολλές γειτονιές στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή του Πάσχα, με τους πολίτες υπό το καθεστώς καραντίνας να βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους για να περάσουν την ημέρα από τα μπαλκόνια και τις αυλές τους. Όπως θα δείτε και στο βίντεο του θέματος, που είναι χαρακτηριστικό, οι Θεσσαλονικείς το… έκαψαν με μουσική,...
Θεσσαλονίκη: Γλέντι στα μπαλκόνια και «ΠΑΟΚάρα» (vid)

Ξέφρενο ήταν το γλέντι, που στήθηκε σε πολλές γειτονιές στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή του Πάσχα, με τους πολίτες υπό το καθεστώς καραντίνας να βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους για να περάσουν την ημέρα από τα μπαλκόνια και τις αυλές τους.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο του θέματος, που είναι χαρακτηριστικό, οι Θεσσαλονικείς το… έκαψαν με μουσική, χορούς και «ΠΑΟΚάρα» αφού στη γενική ευφορία της ημέρας, ένας άνδρας ανέτρεξε στην αγαπημένη του ομάδα και έδειξε πόσο του λείπει το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα – Χανιά: Η καλύτερη πατέντα (μη) σούβλας (vid)

Δείτε τι εικόνες από το γλέντι στη Θεσσαλονίκη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Γλέντι στα μπαλκόνια και «ΠΑΟΚάρα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.