ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… οπλοστάσιο – Τι βρήκε η αστυνομία

Ακόμη κι ο… Ράμπο θα ζήλευε τον οπλισμό που βρέθηκε σε ένα σπίτι στην Θεσσαλονίκη η Αστυνομία μετά από σχετικές έρευνες που πραγματοποίησε. Ένα μικρό οπλοστάσιο ανακάλυψε η αστυνομία στην κατοχή άνδρα, 41 ετών, ο οποίος συνελήφθη στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη για παράνομη κατοχή όπλων. Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από έρευνα που...
Θεσσαλονίκη: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… οπλοστάσιο – Τι βρήκε η αστυνομία

Ακόμη κι ο… Ράμπο θα ζήλευε τον οπλισμό που βρέθηκε σε ένα σπίτι στην Θεσσαλονίκη η Αστυνομία μετά από σχετικές έρευνες που πραγματοποίησε.

Ένα μικρό οπλοστάσιο ανακάλυψε η αστυνομία στην κατοχή άνδρα, 41 ετών, ο οποίος συνελήφθη στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη για παράνομη κατοχή όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.

έξι πυροβόλα όπλα,
21 γεμιστήρες πιστολιών,
1164 φυσίγγια (στην πλειονότητά τους ειδικού τύπου που η κατοχή τους δεν επιτρέπεται),
τρία πτυσσόμενα μαχαίρια,
μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser),
ποσότητα κάνναβης.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι είχε σε κοινή θέα ένα ακόμη πυροβόλο όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα, χωρίς όμως να τηρεί τους όρους φύλαξής του.

Σε βάρους του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… οπλοστάσιο – Τι βρήκε η αστυνομία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.