ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πως ήταν η πόλη πριν 23 χρόνια (video)

Ένα σπάνιο video από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης το 1998, δημοσίευσε η ιστοσελίδα thestival που θυμίζει στους παλαιότερους πως ήταν ή πόλη τότε και μαθαίνει τους νεότερους. Πώς ήταν η “πιο ερωτική πόλη του κόσμου” πριν από 23 χρόνια; Η απάντηση για τη Θεσσαλονίκη κρύβεται στο video που ακολουθεί. To thestival αναφέρει: Θα δεις εικόνες...
Θεσσαλονίκη: Πως ήταν η πόλη πριν 23 χρόνια (video)

Ένα σπάνιο video από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης το 1998, δημοσίευσε η ιστοσελίδα thestival που θυμίζει στους παλαιότερους πως ήταν ή πόλη τότε και μαθαίνει τους νεότερους.

Πώς ήταν η “πιο ερωτική πόλη του κόσμου” πριν από 23 χρόνια; Η απάντηση για τη Θεσσαλονίκη κρύβεται στο video που ακολουθεί.

To thestival αναφέρει:

Θα δεις εικόνες από την Θεσσαλονίκη του παρελθόντος. Κάποιες από αυτές θυμίζουν το σήμερα. Κάποιες άλλες απλά θα σου ξυπνήσουν όμορφες αναμνήσεις.

Θεσσαλονίκη, 19 Απριλίου του 1997. Ανήμερα του Πάσχα. Τότε που τα έργα του Μετρό δεν είχαν στενέψει τους δρόμους. Τα μαγαζιά στην παραλιακή έγραφαν ακόμα ιστορία. Τα μπλε αστικά δεν είχαν σαραβαλιάσει. Έκανες σινιάλο στο Ράδιο Θεσσαλονίκη που ήταν στον Πύργο του ΟΤΕ. Δήμαρχος ήταν ο Παπαγεωργόπουλος. Δεν υπήρχε αναπλασμένη νέα παραλία, ούτε νέο Δημαρχιακό Μέγαρο. Πάρκαρες όπου έβρισκες και η πόλη είχε ακόμη τον αέρα της πολιτιστικής πρωτεύουσας.

Το video είχε τραβήξει τότε με την κάμερά του και δημοσίευσε σήμερα ο μουσικός παραγωγός, Χρήστος Καλτσάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Πως ήταν η πόλη πριν 23 χρόνια (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.