ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος γυναικών

Στη σύλληψη ενός νεαρού αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, μετά από διερεύνηση καταγγελιών για παρενόχληση γυναικών. Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Φράγματος Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 29χρονο άντρα από το Ιράκ, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κλοπή. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σολωμού – Θεία...
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος γυναικών

Στη σύλληψη ενός νεαρού αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, μετά από διερεύνηση καταγγελιών για παρενόχληση γυναικών.

Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Φράγματος Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 29χρονο άντρα από το Ιράκ, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κλοπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σολωμού – Θεία Κοινωνία: Απάντησε μετά τις αντιδράσεις

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο δράστης, κατά το προηγούμενο διήμερο και σε διαφορετικό χρόνο, προσέγγισε τρείς γυναίκες και προέβη, κατά περίπτωση, στις προαναφερόμενες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος γυναικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.