ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκ στο κέντρο της πόλης – Άνδρας άνοιξε πυρ!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από το αιματηρό επεισόδιο, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην οδό Αντιγονιδών, στο κέντρο της πόλης. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του τοπικού thestival, το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα στις 22:40 όταν άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ και τραυμάτισε ένα άτομο. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όμως ο δράστης κατάφερε...
Θεσσαλονίκη: Σοκ στο κέντρο της πόλης – Άνδρας άνοιξε πυρ!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από το αιματηρό επεισόδιο, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην οδό Αντιγονιδών, στο κέντρο της πόλης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του τοπικού thestival, το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα στις 22:40 όταν άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ και τραυμάτισε ένα άτομο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όμως ο δράστης κατάφερε να διαφύγει. Το ίδιο συνέβη και με το άτομο που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς.

Ο χώρος του συμβάντος αποκλείστηκε για να ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας. Περισυνελέγησαν πέντε κάλυκες.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακολούθησαν ένα όχημα που αποχώρησε με ταχύτητα από την οδό Αντιγονιδών αμέσως μετά τους πυροβολισμούς και προσήγαγαν τον οδηγό του.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι δράστης και θύμα ήταν υπήκοοι Αλβανίας και ότι διαπληκτίζονταν στο σημείο για αρκετή ώρα μαζί με ομοεθνείς τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Σοκ στο κέντρο της πόλης – Άνδρας άνοιξε πυρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.