ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Tης «έφαγε» 600 ευρώ μέσω Facebook

Θεσσαλονίκη: Ένας 24χρονος στην Θεσσαλονίκη, οργάνωσε μία σημαντική πλεκτάνη από την οποία απέσπασε χρήματα χρησιμοποιώντας το Facebook.
Θεσσαλονίκη: Tης «έφαγε» 600 ευρώ μέσω Facebook

Θεσσαλονίκη: Ένας 24χρονος στην Θεσσαλονίκη, οργάνωσε μία σημαντική πλεκτάνη από την οποία απέσπασε χρήματα χρησιμοποιώντας το Facebook.

Θεσσαλονίκη: Ένας 24χρονος στην Θεσσαλονίκη κέρδισε πολλά χρήματα, έχοντας σαν… όπλο το Facebook. Η αστυνομία όμως εξιχνίασε την υπόθεση

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκε από την επιστάμενη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας υπόθεση απάτης που διέπραξε 24χρονος, σε βάρος 28χρονης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος παριστάνοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, αφού παραβίασε το λογαριασμό 31χρονης σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αποτελεί φίλη της 28χρονης, τον Οκτώβριο του 2020 έπεισε την τελευταία, μέσω εφαρμογής διαδικτυακής επικοινωνίας ότι είναι η φίλη της και ότι χρειάζεται άμεσα οικονομική βοήθεια, με αποτέλεσμα η 28χρονη να μεταφέρει σε λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο 24χρονος είχε αποστείλει μηνύματα σε 150 επαφές της 31χρονης, μέσω της εφαρμογής διαδικτυακής επικοινωνίας, παριστάνοντας την και ζητώντας οικονομική βοήθεια.

Πηγή: Thestival.gr

All Star Game: Νέο… αίμα στον διαγωνισμό καρφωμάτων (pics)

Ιμπραΐμοβιτς: «Ευπρόσδεκτος… στο Σαν Ρεμό ο Λουκάκου»

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Tης «έφαγε» 600 ευρώ μέσω Facebook», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.