ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Tης «έφαγε» 600 ευρώ μέσω Facebook

Θεσσαλονίκη: Ένας 24χρονος στην Θεσσαλονίκη, οργάνωσε μία σημαντική πλεκτάνη από την οποία απέσπασε χρήματα χρησιμοποιώντας το Facebook.

Θεσσαλονίκη-Facebook
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Θεσσαλονίκη: Ένας 24χρονος στην Θεσσαλονίκη, οργάνωσε μία σημαντική πλεκτάνη από την οποία απέσπασε χρήματα χρησιμοποιώντας το Facebook.

Θεσσαλονίκη: Ένας 24χρονος στην Θεσσαλονίκη κέρδισε πολλά χρήματα, έχοντας σαν… όπλο το Facebook. Η αστυνομία όμως εξιχνίασε την υπόθεση

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκε από την επιστάμενη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας υπόθεση απάτης που διέπραξε 24χρονος, σε βάρος 28χρονης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος παριστάνοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, αφού παραβίασε το λογαριασμό 31χρονης σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αποτελεί φίλη της 28χρονης, τον Οκτώβριο του 2020 έπεισε την τελευταία, μέσω εφαρμογής διαδικτυακής επικοινωνίας ότι είναι η φίλη της και ότι χρειάζεται άμεσα οικονομική βοήθεια, με αποτέλεσμα η 28χρονη να μεταφέρει σε λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο 24χρονος είχε αποστείλει μηνύματα σε 150 επαφές της 31χρονης, μέσω της εφαρμογής διαδικτυακής επικοινωνίας, παριστάνοντας την και ζητώντας οικονομική βοήθεια.

Πηγή: Thestival.gr

All Star Game: Νέο… αίμα στον διαγωνισμό καρφωμάτων (pics)

Ιμπραΐμοβιτς: «Ευπρόσδεκτος… στο Σαν Ρεμό ο Λουκάκου»

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version