ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη-Το πιο τρελό πάρτι κορονοϊού: Τέρμα τα ηχεία σε μπαλκόνι! (vid)

Στα μπαλκόνια διασκέδασαν σε γειτονιά του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας ένα διαφορετικό πάρτι, επηρεασμένο από την πανδημία του κορονοϊού. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, φοιτητές φορώντας στολές για να «προφυλαχθούν» από τον κορονοϊό, έφεραν τη διασκέδαση στο μπαλκόνι τους και σε ολόκληρη την γειτονιά. Από τις 20:00 το βράδυ έως και τις 22:00, σε...
Θεσσαλονίκη-Το πιο τρελό πάρτι κορονοϊού: Τέρμα τα ηχεία σε μπαλκόνι! (vid)

Στα μπαλκόνια διασκέδασαν σε γειτονιά του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας ένα διαφορετικό πάρτι, επηρεασμένο από την πανδημία του κορονοϊού.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, φοιτητές φορώντας στολές για να «προφυλαχθούν» από τον κορονοϊό, έφεραν τη διασκέδαση στο μπαλκόνι τους και σε ολόκληρη την γειτονιά.

Από τις 20:00 το βράδυ έως και τις 22:00, σε συνεννόηση με τους διαχειριστές από τις γύρω πολυκατοικίες, πραγματοποιήθηκε το πάρτι. Μάλιστα, αρκετά άτομα από τις γειτονικές πολυκατοικίες, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και διασκέδασαν… τηρώντας τις αποστάσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη-Το πιο τρελό πάρτι κορονοϊού: Τέρμα τα ηχεία σε μπαλκόνι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.