ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ξανά συνωστισμός για ένα ποτό και παρέμβαση αστυνομίας

Το είδαμε και τις προάλλες, έγινε και την Πέμπτη (14/5). Κάποιοι πιθανότατα θεωρούν πως είναι πιο σημαντικό να πιεις το ποτό σου. Στη Θεσσαλονίκη η αστυνομία προσπαθεί ξανά να αποτρέψει το σκηνικό συνωστισμού που παρατηρήθηκε έξω από κατάστημα εστίασης σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Διαπιστώνει κανείς από φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema.gr ότι δεκάδες πολίτες...
Θεσσαλονίκη: Ξανά συνωστισμός για ένα ποτό και παρέμβαση αστυνομίας

Το είδαμε και τις προάλλες, έγινε και την Πέμπτη (14/5). Κάποιοι πιθανότατα θεωρούν πως είναι πιο σημαντικό να πιεις το ποτό σου.

Στη Θεσσαλονίκη η αστυνομία προσπαθεί ξανά να αποτρέψει το σκηνικό συνωστισμού που παρατηρήθηκε έξω από κατάστημα εστίασης σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Διαπιστώνει κανείς από φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema.gr ότι δεκάδες πολίτες βρίσκονταν στα πεζοδρόμια κάνοντάς τα… μπαρ με ποτά take away. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί επιχειρούν να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Μετά τις συστάσεις της αστυνομίας οι πολίτες αποχώρησαν ειρηνικά.

Να σημειωθεί εδώ πως ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε ξεκαθαρίσει ότι το take away θα πρέπει να αφορά μόνο την πώληση ροφημάτων καφέ και δεν μπορεί με την επίφαση του take away να σερβίρουν ποτά τα μαγαζιά χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Διαπιστώνει κανείς, όμως, πως ορισμένα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη δεν το τηρούν αυτό.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Ξανά συνωστισμός για ένα ποτό και παρέμβαση αστυνομίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.