ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στην κηδεία του φιλάθλου που σκοτώθηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς (vid)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινί η κηδεία του 70χρονου φιλάθλου, Νίκου Τριγλιανού, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλαμαριά.
Θρήνος στην κηδεία του φιλάθλου που σκοτώθηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς (vid)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία του 70χρονου φιλάθλου, Νίκου Τριγλιανού, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλαμαριά.

Ο Νίκος Τριγλιανός προστέθηκε στη «μαύρη» λίστα των θυμάτων των ελληνικών γηπέδων. Διαπληκτίστηκε έντονα με άλλον φίλαθλο κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλων Πόντου-Χανιά.

Ο φίλαθλος απώθησε βίαια τον Νίκο Τριγλιανό, ο οποίος έπεσε από τις κερκίδες και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέ – καρέ η τραγωδία με τον φίλαθλο στο γήπεδο της Καλαμαριάς (vid)

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον άτυχο άνδρα στην κηδεία που τελέστηκε το πρωί της Τρίτης (1/10) στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλαμαρι

Μάλιστα, πάνω στο φέρετρο ήταν τοποθετημένο το κασκόλ του Άρη, καθώς ο εκλιπών, εκτός από υποστηρικτής του Απόλλωνα, ήταν φίλαθλος των «κιτρινόμαυρων».

Απών από την τελετή ήταν ο Νίκος Γκάλης τον οποίο ο Νίκος Τριγλιανός κουβάλησε στους ώμους του στον τελικό Κυπέλλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 1990, όπου ο Αρης κατέκτησε το τρόπαιο κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 75-62.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρήνος στην κηδεία του φιλάθλου που σκοτώθηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.