ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μέρος του Φωκά πήρε ο Λεβέντης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε πως δεν είπε την επίμαχη φράση με την Βουλή
Το μέρος του Φωκά πήρε ο Λεβέντης

Με δηλώσεις του στο ΘΕΜΑ 104,6, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, υπερασπίστηκε τον βουλευτή του, Αριστείδη Φωκά, για το υβριστικό σύνθημα «να καεί η… πο…να η Βουλή» που είπε στη διάρκεια του συλλαλητηρίου των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο Λεβέντης ανέφερε πως ο βουλευτής του δεν είπε την συγκεκριμένη φράση, αλλά… αν την είπε κακώς την είπε, τονίζοντας πως απλά βρισκόταν σε ένα σημείο όπου άλλοι άνθρωποι τριγύρω του, φώναζαν το εν λόγω σύνθημα.

«Απλά παρίστατο σε μια συγκέντρωση όπου τα πνεύματα οξύνθηκαν. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ νιώθουν προδομένοι, κι εσείς να ήσασταν δεν θα αντιδρούσατε διαφορετικά», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, που είπε πως δεν παρακολούθησε το συγκεκριμένο βίντεο με τον βουλευτή του κόμματός του, τονίζοντας πως θα έπρεπε ο Φωκάς να σταματήσουν οι οπαδοί να βρίζουν τη Βουλή μπροστά του.

«Δεν είδα το βίντεο γιατί αγανάκτησα με όσα λέγονται γι’ αυτό. Το βίντεο το είδαν δικοί μου άνθρωποι και μου είπαν ότι η ευπρέπεια που υπάρχει στην Ένωση Κεντρώων έπρεπε να κάνει νεύμα και να πει ότι δεν πρέπει να υβρίζεται ενώπιον μου η Βουλή», ήταν το σχόλιό του.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το μέρος του Φωκά πήρε ο Λεβέντης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.