ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο από την επίθεση στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

Δείτε το βίντεο από την επίθεση 50 ατόμων στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, που είχε ως αποτέλεσμα 4 άνθρωποι να τραυματιστούν και να προκύψουν πολλές ζημιές σε παρακείμενα οχήματα
Το βίντεο από την επίθεση στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

Τρομάζει η εικόνα από τα επεισόδια στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού που έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου 50 άτομα, χωρίς διακριτικά άλλης ομάδας, επιτέθηκαν στο σύνδεσμο, όταν ήταν ανοικτός και υπήρχαν άτομα μέσα με συνέπεια να υπάρξουν τραυματισμοί, ευτυχώς όχι σοβαροί και πολλές υλικές ζημιές σε παρακείμενα αυτοκίνητα.

Η Αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο των επεισοδίων και μάλιστα έκανε 14 προσαγωγές, ωστόσο όλοι οι ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το βίντεο από την επίθεση στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.