Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιοι είναι οι αποκλειστικοί κληρονόμοι της περιουσίας του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι από την Δευτέρα (19/7) στη ζωή, αφήνοντας πίσω του μια βαριά κληρονομιά τόσο στο Ελληνική τραγούδι όσο και στα συγγενικά του πρόσωπα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι από την Δευτέρα (19/7) στη ζωή, αφήνοντας πίσω του μια βαριά κληρονομιά τόσο στο Ελληνική τραγούδι όσο και στα συγγενικά του πρόσωπα.

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας αναγκάζοντας το ελληνικό τραγούδι από την Δευτέρα (19/7) να θρηνεί την απώλεια του και να συνεχίσει να ζει χωρίς την φυσική παρουσία του αλλά με την βαριά κληρονομιά που άφησε πίσω του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, είχε μετά από πολλά χρόνια καριέρας χτίσει τη δική του περιουσία, που πλέον θα μεταβιβαστεί στα συγγενικά του πρόσωπα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία. Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο. Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου μετά τον θάνατο του Τόλη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το Σάββατο επιστρέφει στην Ελλάδα ο πρωταθλητής!

Κυριάκος Mητσοτάκης: «Όλοι οι Έλληνες πανηγυρίζουμε» για τον Αντετοκούνμπο – Τώρα θυμήθηκε όλους τους Έλληνες ο διχαστικός πρωθυπουργός;