ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τούρκοι χάκερς: Μανιασμένη επίθεση στο ελληνικό διαδίκτυο! (vid)

Μανιασμένη επίθεση έκαναν Τούρκοι χάκερς, επιχειρώντας να ρίξουν ολόκληρο το ελληνικό ίντερνετ!
Τούρκοι χάκερς: Μανιασμένη επίθεση στο ελληνικό διαδίκτυο! (vid)

Μανιασμένη επίθεση έκαναν Τούρκοι χάκερς, επιχειρώντας να ρίξουν ολόκληρο το ελληνικό ίντερνετ!

Η επίθεση που εξαπέλυσαν οι Τούρκοι χάκερς έθεσε εκτός λειτουργίας  26 ιστοσελίδες, οι οποίες εξυπηρετούνται από διακομιστές τους Ινστιτούτου Τεχνολογίας Έρευνας (ΙΤΕ) στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάλκη: Οι Τούρκοι έριχναν λέιζερ σε ελληνικό ελικόπτερο

Το ΙΤΕ είναι υπεύθυνο για την τεχνική υποστήριξη του μητρώου ονομάτων internet με κατάληξη .gr και .ελ. Το γεγονός αυτό προσδίδει στην εν λόγω κυβερνοεπίθεση ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένη σοβαρότητα.

Η συγκεκριμένη ομάδα Τούρκων χάκερς, οι Cyber Warriors, έχουν επιτεθεί και στο παρελθόν σε ιστοσελίδες υπουργείων και ελληνικών οργανισμών.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα

+21 Παίξε υπεύθυνα

Στη σελίδα του Ιδρύματος digitalcrete.ims.forth.gr που αναφέρεται σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία μεταξύ αυτών και της Οθωμανικής περιόδου, οι Τούρκοι χακερς ανέβασαν φωτογραφία του τουρκικού ερευνητικού πλοίου Oruc Reis.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι χάκερς: Μανιασμένη επίθεση στο ελληνικό διαδίκτυο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.