ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρκία: Νέες προκλήσεις στο Αιγαίο (vid)

Συνεχίζουν να προκαλούν χωρίς φρένα οι Τούρκοι σε Έβρο, σύνορα, αλλά και Αιγαίο με την Άγκυρα να προχωρά σε παράνομες δεσμεύσεις περιοχών νότια του Καστελόριζου εντείνοντας τις προκλήσεις. Σε δύο παράνομες δεσμεύσεις περιοχών νότια του Καστελόριζου προχώρησε η Τουρκία. Όπως αναφέρουν οι δύο NAVTEX, οι περιοχές δεσμεύτηκαν για ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας. Πρόκειται για μια ακόμα προκλητική...
Τουρκία: Νέες προκλήσεις στο Αιγαίο (vid)

Συνεχίζουν να προκαλούν χωρίς φρένα οι Τούρκοι σε Έβρο, σύνορα, αλλά και Αιγαίο με την Άγκυρα να προχωρά σε παράνομες δεσμεύσεις περιοχών νότια του Καστελόριζου εντείνοντας τις προκλήσεις.

Σε δύο παράνομες δεσμεύσεις περιοχών νότια του Καστελόριζου προχώρησε η Τουρκία.

Όπως αναφέρουν οι δύο NAVTEX, οι περιοχές δεσμεύτηκαν για ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας.

Πρόκειται για μια ακόμα προκλητική πράξη από την Τουρκία, που συνεχίζει την «αναθεωρητική πολιτική» της για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Έσταξε φωτιά το πυροβολικό στον Έβρο! (vid)

ΠΗΓΗ: megatv.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Νέες προκλήσεις στο Αιγαίο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.