ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό λάθος σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο!

Ένα τραγικό λάθος έλαβε χώρα σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο όταν βλήμα του στρατού, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο ασκήσεων που διεξάγονται
Τραγικό λάθος σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο!

Ένα τραγικό λάθος έλαβε χώρα σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο όταν βλήμα του στρατού, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο ασκήσεων που διεξάγονται, χτύπησε κοπάδι με ζώα στις Γλαφυρές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας TheNewspaper.gr, το απόγευμα της Τετάρτης, σε στρατιωτική άσκηση στο πεδίο βολής των Γλαφυρών ένα βλήμα έφυγε από τον στόχο του κατά… 7 χιλιόμετρα με αποτέλεσμα να χτυπήσει κοπάδι με ζώα και να τα σκοτώσει.

Επτά πρόβατα σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ τα υπόλοιπα 16 σκορπίστηκαν τρομοκρατημένα στη γύρω περιοχή.

Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του κτηνοτρόφος δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας το μεγάλο λάκκο που είχε ανοίξει από την έκρηξη του βλήματος και τα ζώα του διαμελισμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

House of Fame: O Γιάννης Αρβανιτίδης είναι μοντέλο και δεν το κρύβει!

Survivor: Επέστρεψε από τον Δομίνικο η Νικολέτα – «Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου»

ΠΑΟΚ: Άδικο για τον Γκαρσία – Δεν αφορά όμως τον Λουτσέσκου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγικό λάθος σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.