ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στις Σέρρες – Nεκρή ηλικιωμένη!

Νεκρή ανασύρθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της στις Σέρρες, το μεσημέρι της Κυριακής. Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες, το μεσημέρι της Κυριακής, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στην περιοχή του Σιδηροκάστρου. Σύμφωνα με το Infonews24, η 87χρονη δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα από το σπίτι, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρή από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν...
Τραγωδία στις Σέρρες – Nεκρή ηλικιωμένη!

Νεκρή ανασύρθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της στις Σέρρες, το μεσημέρι της Κυριακής.

Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες, το μεσημέρι της Κυριακής, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στην περιοχή του Σιδηροκάστρου.

Σύμφωνα με το Infonews24, η 87χρονη δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα από το σπίτι, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρή από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν να κατασβέσουν τη φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γιατρός «μαϊμού»: Τι θα γίνει με τη γυναίκα του (vid)

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις.

Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στις Σέρρες – Nεκρή ηλικιωμένη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.