ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρανς: Πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική υγεία των γυναικών

Τόνισε πως δεν μπορεί πια να παρακολουθεί τα όνειρα των κοριτσιών να γκρεμίζονται και οι ευκαιρίες να τους αφαιρούνται.
Τρανς: Πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική υγεία των γυναικών

Τρανς: Για πoλιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική υγεία των γυναικών έκανε λόγο προπονητής τένις κοριτσιών γυμνασίου του Όρεγκον και παραιτήθηκε.

Τον Απρίλιο, η κυβέρνηση Μπάιντεν κυκλοφόρησε τους νέους κανονισμούς Title IX ώστε κανένα σχολείο ή κολέγιο που λαμβάνει ομοσπονδιακή χρηματοδότηση να μην επιτρέπεται να απαγορεύει στους τρανς μαθητές να συμμετέχουν σε αθλητικές ομάδες.

Πριν από λίγες μέρες ο Ντέιβ Μπράουν, προπονητής τένις κοριτσιών σε γυμνάσιο του Όρεγκον των ΗΠΑ, αποφάσισε να παραιτηθεί καθώς όπως τόνισε δεν μπορεί πια να παρακολουθεί τα όνειρα των κοριτσιών να γκρεμίζονται και οι ευκαιρίες να τους αφαιρούνται.

«Δεν μπορώ πλέον να μείνω σιωπηλός. Δεν μπορώ να υποστηρίξω πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική υγεία των γυναικών», υπογράμμισε σε ανάρτησή του.

Να σημειωθεί και πως ο ΟΗΕ έχει προειδοποιήσει ότι οι προτεινόμενες αλλαγές θα «αντέβαιναν στις υποχρεώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών βάσει του διεθνούς δικαίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Διαβάστε επίσης:

Politico: Η Ελλάδα απέρριψε την έκκληση του Ευρωπαίου εισαγγελέα για ποινική ευθύνη δύο πρώην υπουργών για τα Τέμπη – Ποιους υπουργούς εννοούσε

Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: Δεν πρέπει να ταυτίζεται το δικαίωμα με την επιθυμία – Σου επιτρέπει η φύση να αναπαραχθείς με έναν άντρα; Δε γίνεται αυτό το πράγμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρανς: Πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική υγεία των γυναικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.