ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Η φιλαρμονική παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο από μπαλκόνια ξενοδοχείου και συγκινεί

25 Μαρτίου 2021: Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Δήμος στα Τρίκαλα τιμώντας την επέτειο για την Ελληνική Επανάσταση πριν 200 χρόνια. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο τα Τρίκαλα «έλουσε» ο Εθνικός μας Ύμνος ο οποίος ακούστηκε από μπαλκόνια ξενοδοχείου! Ναι καλά διαβάσατε. Η φιλαρμονική του Δήμου βρέθηκε στα μπαλκόνια ενός μεγάλου ξενοδοχείου...
Τρίκαλα: Η φιλαρμονική παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο από μπαλκόνια ξενοδοχείου και συγκινεί

25 Μαρτίου 2021: Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Δήμος στα Τρίκαλα τιμώντας την επέτειο για την Ελληνική Επανάσταση πριν 200 χρόνια.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο τα Τρίκαλα «έλουσε» ο Εθνικός μας Ύμνος ο οποίος ακούστηκε από μπαλκόνια ξενοδοχείου!

Ναι καλά διαβάσατε. Η φιλαρμονική του Δήμου βρέθηκε στα μπαλκόνια ενός μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής και παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο.

Μια κίνηση φυσικά που συγκίνησε άπαντες στο νοσοκομείο (ασθενείς, νοσηλευτικό προσωπικό), αλλά και όσους κατάφεραν να ακούσουν το γεγονός από την ευρύτερη περιοχή.

«Συγκινητική, άκρως πρωτότυπη και αρκούντως εντυπωσιακή, η πρωτοβουλία για την ανάκρουση και παιάνιση του Εθνικού Υμνου και εμβατηρίων, από τη Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων… από μπαλκόνια ξενοδοχείου!»«, αναφέρει η λεζάντα του Δήμου Τρικάλων που συνοδεύει το βίντεο στο youtube.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το οποίο τιμήθηκε η 25η Μαρτίου 1821

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

?>