ΚΟΙΝΩΝΙΑ

TripAdvisor: Η Κρήτη πέρασε Κωνσταντινούπολη – Παρίσι – Ρώμη

Διαβάστε τους Top 10 προορισμούς του TripAdvisor
TripAdvisor: Η Κρήτη πέρασε Κωνσταντινούπολη – Παρίσι – Ρώμη

TripAdvisor: Η ταξιδιωτική πλατφόρμα μόλις κυκλοφόρησε τα Travelers’ Choice Awards για το 2022: The Best of the Best Destinations.

Σε αυτές τις επιλογές, η Ελλάδα έχει περίοπτη θέση χάρη στην Κρήτη, η οποία βρίσκεται πάνω από άκρως δημοφιλείς προορισμούς.

Για παράδειγμα, άφησε πίσω την Κωνσταντινούπολη, το Παρίσι και τη Ρώμη.

Το υπερσύγχρονο Ντουμπάι βρίσκεται πρώτο στη σχετική λίστα με τους δημοφιλείς προορισμούς.

Tο Top 10 του κόσμου από το TripAdvisor

  • Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Κανκούν, Μεξικό
  • Μπαλί, Ινδονησία
  • Κρήτη, Ελλάδα
  • Ρώμη, Ιταλία
  • Cabo San Lucas, Μεξικό
  • Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
  • Παρίσι, Γαλλία
  • Χουργκάντα, Αίγυπτος

 

Τι αναφέρει το CNN για το Ντουμπάι

Το CNN, ορμώμενο απ’ αυτό το Top 10, έκανε αφιέρωμα στο Ντουμπάι.

Πάντα δημοφιλές, ανεβαίνει σιγά σιγά στις τάξεις των Travelers’ Choice Awards του Tripadvisor τα τελευταία χρόνια. Και τώρα, το 2022, παίρνει το στέμμα του Νο1 δημοφιλούς προορισμού στον κόσμο.

Το Ντουμπάι είναι μια υπερσύγχρονη πόλη που τα έχει όλα: χρυσές αμμουδιές, εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης και υπέροχα ξενοδοχεία.

Δεδομένου ότι τα Travelers’ Choice Awards βασίζονται σε κριτικές για μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε, για τη διαμονή και για πράγματα που πρέπει να κάνετε, η πόλη αυτή έχει λάβει θεαματικές κριτικές ταξιδιωτών σε όλους τους τουριστικούς τομείς του.

Παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, το Ντουμπάι εξακολουθούσε να προσελκύει επισκέπτες τον περασμένο χρόνο και έχει ξεχωρίσει ως το αγαπημένο τους μέρος.

Τα άτομα που θέλουν να πάνε φέτος, πρέπει να ξέρουν ότι οι οδηγίες εισόδου στη χώρα μπορεί να είναι λίγο περίπλοκοι και να εξαρτώνται από πού προέρχονται.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στα οποία ανήκει το Ντουμπάι, έχουν ανοίξει αιτήσεις για τουριστικές βίζες σε εμβολιασμένους ταξιδιώτες από όλες τις χώρες, εκτός από δώδεκα αφρικανικά έθνη.

Οι επιβάτες που φτάνουν στο Ντουμπάι από τις περισσότερες χώρες πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ PCR εντός 72 ωρών από την άφιξή τους, αλλά αυτό περιορίζεται σε 48 ώρες για αφίξεις από επιλεγμένους προορισμούς.

Από τις 18 Ιανουαρίου, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ έθεσαν τον ταξιδιωτικό κίνδυνο για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο Επίπεδο 3 ή «υψηλό» κίνδυνο για τον Covid-19.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «TripAdvisor: Η Κρήτη πέρασε Κωνσταντινούπολη – Παρίσι – Ρώμη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.