ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας: Αυτά τα μέτρα ανακοινώνει ο πρωθυπουργός

Ανακοινώνει νέα μέτρα ο Αλέξης Τσίπρας
Τσίπρας: Αυτά τα μέτρα ανακοινώνει ο πρωθυπουργός

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει από το Ζάππειο Μέγαρο στις 19:00, ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να κάνει ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός θέλει να παρουσιάσει τα νέα μέτρα που σκοπεύει να πάρει η κυβέρνηση.

Όπως γίνεται γνωστό θα ανακοινωθεί πακέτο μόνιμων παροχών, ενώ θα ξεκαθαριστεί η νέα οικονομική πολιτική που έχει προαναγγείλει.

Τονίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα εφαρμόσει πολιτική που εστιάζει στις φοροελαφρύνσεις και τη στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Μέσα στα μέτρα αυτά λοιπόν πιθανολογείται ότι θα υπάρχει η εφάπαξ παροχή 13ης σύνταξης, μείωση ΦΠΑ για βασικά τρόφιμα και την εστίαση στο 13% και μείωση της φορολογίας από το 22% στο 20% για τα φυσικά πρόσωπα.

Τέλος θα υπάρχει πιθανότατα και η κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, η καταβολή αναδρομικών σε συνταξιούχους, αλλά και η περαιτέρω μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Ελληνική Αστυνομία: Τι 30, τι 40, τι 50

Ελληνική Αστυνομία: Τι 30, τι 40, τι 50

Η αλλαγή του ορίου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών δεν αφορά μόνο την πρόληψη ατυχημάτων

Κοινωνία
Κοινωνία: Πόσο ακόμα θα μας ντροπιάζουν; Εθνική ξεφτίλα με Βούλτεψη και λοιπούς γαλάζιους βουλευτές να φωτογραφίζονται στο αιματοκυλισμένο Αρτσάχ!

Πόσο ακόμα θα μας ντροπιάζουν; Εθνική ξεφτίλα με Βούλτεψη και λοιπούς γαλάζιους βουλευτές να φωτογραφίζονται στο αιματοκυλισμένο Αρτσάχ!

Οργή Αρμένιων για το προκλητικό σόου: «Οι Έλληνες βουλευτές αγνοούν την εθνοκάθαρση το 2023, όπου 120.000 Αρμένιοι έγιναν πρόσφυγες»

Κοινωνία
Κοινωνία: «Χαστούκι» Δένδια σε Άδωνι για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Σημασία έχει το τι λέγεται, αλλά κυρίως ποιος το λέει…»

«Χαστούκι» Δένδια σε Άδωνι για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Σημασία έχει το τι λέγεται, αλλά κυρίως ποιος το λέει…»

Ο Νίκος Δένδιας σήκωσε το γάντι απαντώντας στην κατηγορία του Άδωνι ότι εκείνος ευθύνεται για το φιάσκο με το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Κοινωνία
Κοινωνία: Απεργία στην Εθνική Τράπεζα: «Κατεβάζουν ρολά» 27 και 30 Ιουνίου

Απεργία στην Εθνική Τράπεζα: «Κατεβάζουν ρολά» 27 και 30 Ιουνίου

Οι τραπεζικές συναλλαγές αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά.

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυβερνητικό μπάχαλο για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ο Μητσοτάκης αρκείται στις ανακοινώσεις της ΕΕ, ο Βορίδης λέει άλλα αντ’ άλλων και ο Γεωργιάδης «καρφώνει» Δένδια

Κυβερνητικό μπάχαλο για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ο Μητσοτάκης αρκείται στις ανακοινώσεις της ΕΕ, ο Βορίδης λέει άλλα αντ’ άλλων και ο Γεωργιάδης «καρφώνει» Δένδια

Γραμμή... σκορποχώρι κρατάει το Μαξίμου για το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο - Θέσεις μηδενικής σοβαρότητας από τους κυβερνητικούς

Κοινωνία
Κοινωνία: Μηχανογραφικό 2025: Η ώρα της κρίσιμης επιλογής πλησιάζει

Μηχανογραφικό 2025: Η ώρα της κρίσιμης επιλογής πλησιάζει

Οι υποψήφιοι καλούνται να αξιοποιήσουν τα στατιστικά των βαθμολογιών και τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.).

Κοινωνία
Κοινωνία: «Γιατί φοράς πράσινα, ρε;»: Η Ελλάδα του ποδοσφαίρου που τρομάζει

«Γιατί φοράς πράσινα, ρε;»: Η Ελλάδα του ποδοσφαίρου που τρομάζει

Να χαίρεστε το ποδόσφαιρό σας. Αυτό το ποδόσφαιρο που κάνει τον κόσμο να κοιτάζει τον διπλανό του με καχυποψία. Ή και φόβο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Πανελλαδικές 2025 – Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Πανελλαδικές 2025 – Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι πρέπει για την είσοδό τους να χρησιμοποιήσουν τον οκταψήφιο κωδικό.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το βάραθρο του θανάτου άνοιξε στη Μ.Βρετανία: Νέος νόμος – ΤΕΡΑΣ επιτρέπει τις εκτρώσεις και μετά τις 24 εβδομάδες!

Το βάραθρο του θανάτου άνοιξε στη Μ.Βρετανία: Νέος νόμος – ΤΕΡΑΣ επιτρέπει τις εκτρώσεις και μετά τις 24 εβδομάδες!

Κτηνωδία χωρίς σταματημό - Η Βουλή των Κοινοτήτων στο Η.Β αποποινικοποίησε τον φόνο μωρών, ακόμα και στην πιο προχωρημένη ανάπτυξη!

Ελευθέριος Ανδρώνης