ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας-Ζάεφ: Την Πέμπτη η συνάντηση για το Σκοπιανό

Θα συναντηθούν στη Σόφια
Τσίπρας-Ζάεφ: Την Πέμπτη η συνάντηση για το Σκοπιανό

Συνάντηση την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να έχουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ στη Σόφια, προκειμένου να ζητηθεί το Σκοπιανό.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στις 10:15 το πρωί στα πλαίσια εργασιών της Συνόδου Ε.Ε. – Δ. Βαλκανίων, στη Σόφια όπου αναμένεται να συζητηθούν όλα τα επόμενα βήματα για το ονοματολογικό, ενώ όπως όλα δείχνουν υπάρχουν ήδη δύο πιθανά ονόματα.

Ο Πρωθυπουργός, αναφέρθηκε  χθες στο ζήτημα του ονοματολογικού κατά την προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ενώ σε σχετική του ανάρτηση στο Twitter ανέφερε:

«Οι σοσιαλιστές ηγέτες επικρότησαν τις μέχρι τώρα προσπάθειές μας να βρούμε κοινά αποδεκτή λύση στο ονοματολογικό», ενώ τόνισε πως «μόνο προοδευτικοί ηγέτες θα μπορούσαν να το καταφέρουν».

«Τους ευχαρίστησα, παραδέχτηκα ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου, αλλά χρειάζεται ακόμη απόσταση να διανυθεί», υπογράμμισε και πρόσθεσε πως «τα τελευταία μέτρα είναι πάντα τα πιο δύσκολα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας-Ζάεφ: Την Πέμπτη η συνάντηση για το Σκοπιανό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.