ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας:«Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει πυλώνας σταθερότητας»

«Τα σύνορα που υπερασπίζεστε είναι και σύνορα της ΕΕ» ανέφερε ο Πρωθυπουργός στην 130η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας
Τσίπρας:«Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει πυλώνας σταθερότητας»

Στην 130η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στο μήνυμά του ανέφερε πως η Ελλάδα είναι μία χώρα που έχει περάσει δυσκολίες αλλά έχει τη δύναμη να γίνει ακόμα πιο ισχυρή και να τα καταφέρει.

Ο πρωθυπουργός απευθύνοντας χαιρετισμό στους άνδρες και τις γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Ζούμε σε μια περίοδο που η τριγύρω περιοχή μας είναι αποσταθεροποιημένη, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή».

Επιπρόσθετα, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι οι γενναίοι άνδρες και οι γενναίες γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν υπερασπίζονται μόνο τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας αλλά και τις αξίες μας.

Ενώ τόνισε πως:

«Τα σύνορα που υπερασπίζεστε είναι και σύνορα της ΕΕ».

Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά και τις παραβάσεις στο Αιγαίο ο πρωθυπουργός σχολίασε:
«οι γείτονες μας κατά καιρούς απρόβλεπτοι, πολλές φορές αρέσκονται σε προκλητικές ενέργειες στο Αιγαίο», τονίζοντας όμως πως:

«Εμείς όμως είμαστε πάντοτε εκεί να υπενθυμίζουμε ότι αυτές οι ενέργειες είναι αδιέξοδες, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουν ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα και ιδιαίτερα η Πολεμική Αεροπορία μας το έχει αποδείξει όσες φορές κλήθηκε να το αποδείξει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας:«Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει πυλώνας σταθερότητας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.