ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζανακόπουλος: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει «ατύχημα» στο Αιγαίο (vid)

Την άποψη πως ένα ατύχημα στο Αιγαίο δεν μπορεί να αποκλειστεί, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος στο Αιγαίο και άρα μία νέα ένταση με την Τουρκία, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Πρωθυπουργός , ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Εξωτερικών...
Τζανακόπουλος: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει «ατύχημα» στο Αιγαίο (vid)

Την άποψη πως ένα ατύχημα στο Αιγαίο δεν μπορεί να αποκλειστεί, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος στο Αιγαίο και άρα μία νέα ένταση με την Τουρκία, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Πρωθυπουργός , ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Εξωτερικών αλλά και το σύνολο της κυβέρνησης εργάζονται για να μην συμβεί κάτι τέτοιο. 
Η Τουρκία το τελευταίο διάστημα έχει κλιμακώσει τη ρητορική της, έχει ανοίξει σειρά μετώπων και αυτό είναι δεδομένο ότι και μας προβληματίζει και μας αναγκάζει να παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις εξελίξεις. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα ενδεχόμενο ατυχήματος, ωστόσο δουλεύουμε στην κατεύθυνση ώστε κάτι τέτοιο να μην συμβεί. Και νομίζω ότι πολύ σύντομα θα δείτε ότι θα υπάρξει αποκλιμάκωση και από την πλευρά της Τουρκίας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζανακόπουλος: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει «ατύχημα» στο Αιγαίο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.