ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρουφάκης: Έκλεψαν το σκάφος του – Σάλος με την ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας

Άγνωστοι έκλεψαν το σκάφος που είχε ο Γιάννης Βαρουφάκης στην Αίγινα. Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό στην περιοχή και οι αρχές διεξάγουν έρευνες.

O Γιάννης Βαρουφάκης έπεσε θύμα κλοπής, καθώς άγνωστοι του πήραν το σκάφος του στο λιμάνι της Αίγινας.
Κλάπηκε το φουσκωτό του...
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

O Γιάννης Βαρουφάκης έπεσε θύμα κλοπής, καθώς άγνωστοι του πήραν το σκάφος του στο λιμάνι της Αίγινας.

Πιο συγκεκριμένα κάποιοι έκλεψαν το φουσκωτό που διαθέτει ο βουλευτής και Γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στην Αίγινα, όπου ο πολιτικός διαμένει μόνιμα. Μάλιστα ο ίδιος ο Γιάννης Βαρουφάκης κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία διεξάγει έρευνες.

Πάντως στο νησί της Αίγινας δεν έπεσε θύμα κλοπής μόνο ο Γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25. Πριν από έναν μήνα περίπου κάποιοι έκλεψαν ένα σκάφος με όνομα «DIMI» και μαζί και μία τετράχρονη YAMAHA 60 ίππων με γκρι τέντα.

Για την εύρεση τους ο ιδιοκτήτης τους, προσφέρει αμοιβή 1000 ευρώ. Ενώ υπάρχει και άλλη κλοπή που σημειώθηκε στις 8 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι πήραν στην κατοχή τους το σκάφος Αίολος ΛΑ 1664, 90 Yamaha 4,60 μέτρων. Αυτή η έξαρση κλοπής σκαφών στο συγκεκριμένο λιμάνι, προκαλεί… πονοκέφαλο στις αρχές, γιατί η συγκεκριμένη περιοχή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και πολλά σκάφη αράζουν σ’ αυτήν κατά διαστήματα.

Exit mobile version