ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαζάκας: «Για εμένα δεύτερος είναι ο Άρης – Δεν χάνει από την ΑΕΚ»

Ότι ο Άρης επέστρεψε εκεί που ανήκει, μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, τόνισε ο Γιώργος Βαζάκας σε δηλώσεις που έκανε στο ράδιο.

Ότι ο Άρης επέστρεψε εκεί που ανήκει, μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, τόνισε ο Γιώργος Βαζάκας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ότι ο Άρης επέστρεψε εκεί που ανήκει, μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, τόνισε ο Γιώργος Βαζάκας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως ο Άρης άξιζε τη δεύτερη θέση και πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν πλέι οφ, εξηγώντας πως δεν είναι δίκαιο.

Επίσης τόνισε ότι η πορεία που έκανε ο «Θεός του πολέμου» είναι πετυχημένη και πως ο Άκης Μάντζιος αξίζει να παραμείνει στην ομάδα και για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαζάκας στο Yellow Radio 101,7

Για την φετινή πορεία του Άρη:

O Άρης ήταν η ευχάριστη έκπληξη, όχι ως δυναμική αλλά ως παρουσία. Μετά από χρόνια που ταλαντεύτηκε στο τοπικό, έφτασε στην β’ και γ’ Εθνική, ταλαιπωρήθηκε και έφτασε στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, εκεί που ανήκει.

Έβλεπα πριν από μία εβδομάδα μία ανάρτηση για τα προηγούμενα χρόνια που είχε φτάσει να είναι δεύτερος σε εισιτήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι μία ομάδα που έχει πολύ και φανατικό κόσμο και κάποια στιγμή πρέπει να έρθει η ώρα να πάρει και πρωτάθλημα.

Για τον Μάντζιο:

Ο Μάντζιος δικαιούται να συνεχίσει, έκανε μία απίστευτη πορεία και διεκδίκησε και την δυάδα που σε άλλα χρόνια οδηγούσε στην έξοδο στο Champions League. Ο Άρης δικαιούται να παλέψει και το ότι έχει φτάσει ταβάνι είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ο Άρης φέτος έφτασε στα όρια και πήγε στο δοκάρι και έξω χάνοντας την δεύτερη θέση. Αλλά η χρονιά είναι πετυχημένη, ο Άρης ξεπέρασε ομάδες με μεγάλα μπάτζετ.

Και ο Καρυπίδης δεν πρέπει να έχει δεύτερες σκέψεις, πρέπει να έχει μία σκέψη, να ανανεώσει τον Μάντζιο. Η ομάδα είναι στην ανηφόρα όχι στην κατηφόρα.

Για την νέα χρονιά:

Αν μπορέσουν να γίνουν μεταγραφές τότε ο Άρης θα εμφανιστεί καλύτερος την νέα χρονιά. Αν δεν μπορούν να γίνουν τότε θα μείνει με τους ίδιους παίκτες, που έχει φροντίσει όμως ο Καρυπίδης να τους ανανεώσει.

Για τα πλέι-οφ:

Για εμένα δεν πρέπει να υπάρχουν πλέι-οφ και πλέι-άουτ. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και ο Άρης είναι δεύτερος. Δεν είναι δίκαιο το να παίζονται πλέι-οφ, το βλέπουμε και στην Super League 2. Για εμένα ο Άρης είναι ο δεύτερος. Μπορείτε να δείτε και πόσος κόσμος ασχολείται με τα πλέι-οφ, το πρωτάθλημα κρίθηκε και πλέον ο κόσμος δεν ασχολείται.

Exit mobile version