ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βενζίνη: Στα ύψη και πάλι οι τιμές – Ανησυχία ενόψει Πάσχα!

Η βενζίνη έχει πάρει και πάλι την ανιούσα και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει.
Βενζίνη: Στα ύψη και πάλι οι τιμές – Ανησυχία ενόψει Πάσχα!

Για ακόμα μία φορά οι τιμές των καυσίμων στην Ελλάδα δείχνουν ότι ξεφεύγουν για τα καλά, με τη βενζίνη όπως πάντα να ξεχωρίζει.

Συγκεκριμένα, αυτή σε πολλές περιοχές έχει ήδη αρχίσει και ξεπερνάει τα δύο ευρώ το λίτρο και φέρνει νέους πονοκεφάλους σε οδηγούς αλλά και επαγγελματίες.

Μάλιστα μεγάλη είναι η ανησυχία από τους πρατηριούχους, που επισημαίνουν ότι το Πάσχα που έρχεται μπορεί να δούμε την αμόλυβδη να ξεπερνά και να παραμένει πάνω από το ψυχολογικό όριο των δύο ευρώ.

Βενζίνη: Πολλά τα ερωτηματικά από τους πρατηριούχους!

Στο κανάλι του MEGA μίλησε και ο πρόεδρος των πρατηριούχων, Νίκος Παπαγεωργίου, λέγοντας:

«Όσον αφορά στα υγρά καύσιμα υπάρχει μία άνοδος το τελευταίο 10ημερο, η οποία, όμως, προκύπτει από τους δύο πολέμους, οι οποίοι είναι ενεργοί, και όπως είχαμε πει, δεν θα ξαναδούμε φθηνά καύσιμα όσο διαρκεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, γιατί η Ρωσία είναι η ναυαρχίδα στα ορυκτά καύσιμα που έρχονται στην Ευρώπη».

Ενώ δεν έμεινε εκεί και συμπλήρωσε «Το υπουργείο, με την επιβολή πλαφόν να έχει σαφή πολιτική. Είναι διασφαλισμένοι οι καταναλωτές για την αισχροκέρδεια. Το βαρέλι είναι στα 80 δολάρια αυτή την στιγμή.

Είναι μία τιμή «τσιμπημένη». Δεν φταίνε οι πρατηριούχοι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η τιμή στην Ελλάδα είναι σαφώς πιο ανεβασμένη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βενζίνη: Στα ύψη και πάλι οι τιμές – Ανησυχία ενόψει Πάσχα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.