ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο που «παγώνει» το αίμα: 3χρονος πέφτει από τον 5ο και σώζεται!

Βίντεο: 3χρονος έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε από περαστικούς που συγκεντρώθηκαν και άπλωσαν σεντόνι για να τον πιάσουν.
Βίντεο που «παγώνει» το αίμα: 3χρονος πέφτει από τον 5ο και σώζεται!

Συγκλονιστικές στιγμές στην Κίνα όταν ένα αγοράκι τριών ετών έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και τελικά σώθηκε! Το… θαύμα συνέβη από περαστικούς που πρόλαβαν και έπιασαν το νήπιο με μια κουβέρτα όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Ο μικρούλης κρέμεται για κάποια δευτερόλεπτα από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας. Στην προσπάθειά του να σκαρφαλώσει για να σωθεί, μένει από δυνάμεις γλιστρά και πέφτει στο κενό.

Περαστικοί βλέπουν το παιδί και ξεκινούν να φωνάζουν, τρομαγμένοι. Στο σημείο συγκεντρώνεται πλήθος και τότε κάποιος φέρνει μία κουβέρτα.

«Είδα πάνω και είδα το μικρό παιδί να κρέμεται. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βρω κάτι να τον πιάσω. Σκέφτηκα να τρέξω και να τον πιάσω με γυμνά χέρια, αλλά δεν θα τα κατάφερνα», σημείωσε για το ατύχημα η Ζου Γιανχούι, η οποία εργάζεται στην περιοχή.

«Κρατήσαμε την κουβέρτα μαζί με άλλους, ενώ προσέχαμε και το παιδί. Έβλεπα την κουβέρτα και αναρωτιόμουν αν μπορούσαμε να τον πιάσουμε με ασφάλεια. Η μόνη μου σκέψη ήταν να είναι ασφαλής», συμπλήρωσε.

«Ήμουν στο σημείο εκείνη τη στιγμή και βοήθησα με την κουβέρτα. Δέκα δευτερόλεπτα αργότερα, το αγόρι έπεσε. Έγιναν όλο τόσο γρήγορα», είπε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Εξάλλου όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κανέναν τραυματισμό!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντεο που «παγώνει» το αίμα: 3χρονος πέφτει από τον 5ο και σώζεται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.