ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιτριόλι: Τι λέει συγγενής της κατηγορούμενης για την επίθεση και την ύπαρξη συνεργού

Για την πολύκροτη υπόθεση με το βιτριόλι, πριν από την κρίσιμη δίκη της 15ης Σεπτεμβρίου, μίλησε στο MEGA συγγενής της κατηγορούμενης
Βιτριόλι: Τι λέει συγγενής της κατηγορούμενης για την επίθεση και την ύπαρξη συνεργού

Βιτριόλι: Συγγενής της 36χρονης κατηγορουμένης μίλησε στο MEGA για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο από τον Μάιο του 2020.

Το πρωί της 20ής Μαΐου 2020, μία κοπέλα ονόματι Έφη, προέβη σε επίθεση με βιτριόλι εις βάρος μιας 34χρονης.

Έκτοτε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει έναν Γολγοθά. Η ζωή της άλλαξε για πάντα. Τα χειρουργεία που έχει μπροστά της είναι πολλά.

Φορά συνεχώς μια ειδική μάσκα και, μάλιστα, έχει αναρτήσει σχετικές φωτογραφίες στα social media, παίρνοντας δύναμη από τα σχόλια που λαμβάνει.

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Αυτό έγραψε πριν από μερικές ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ως προαναγγελία για την απόφαση της δικαιοσύνης στις 15 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ, συγγενής της 36χρονης κατηγορούμενης, φιλοξενήθηκε στο MEGA και μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση.

Ιδού ένα απόσπασμα:

«Ακούστε οι εικόνες που ανέβασε η Ιωάννα στα social media μετά το χειρουργείο είναι ενδεικτικές για τον Γολγοθά που περνάει και λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Αύριο η Έφη θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και θα κληθεί να δώσει εκεί τις απαντήσεις της.

Είμαστε σίγουροι όμως ότι πρόθεση της δεν ήταν να την σκοτώσει και σίγουρα δεν γνώριζε και τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει με όλη της αυτήν την πράξη την οποία σίγουρα έχει μετανιώσει. Όπως και να το κάνουμε, από τη σύλληψή της μέχρι σήμερα, όλη η οικογένεια περνάει το δικό της Γολγοθά.

Αύριο είναι η ώρα της κρίσης, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της γιατί το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί και στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Έφης που δεν σχετίζονται καθόλου με την υπόθεση. Επίσης λένε ότι υπάρχει συνεργός που δε φαίνεται κάτι τέτοιο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιτριόλι: Τι λέει συγγενής της κατηγορούμενης για την επίθεση και την ύπαρξη συνεργού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.