ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Έφαγαν πέτρες και μπουκάλια αστυνομικοί που πήγαν να διακόψουν γλέντι αρραβώνα 150 ατόμων!

Στη Νέα Ιωνία Βόλου διοργανώθηκε γλέντι αρραβώνα με 150 καλεσμένους, σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος. Οι αστυνομικοί, που επενέβησαν μετά από καταγγελίες δέχτηκαν επίθεση με μπουκάλια και πέτρες από καλεσμένους που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σε κάθε προσέγγιση τα περιπολικά δέχονταν επίθεση και νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι που...
Βόλος: Έφαγαν πέτρες και μπουκάλια αστυνομικοί που πήγαν να διακόψουν γλέντι αρραβώνα 150 ατόμων!

Στη Νέα Ιωνία Βόλου διοργανώθηκε γλέντι αρραβώνα με 150 καλεσμένους, σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος.

Οι αστυνομικοί, που επενέβησαν μετά από καταγγελίες δέχτηκαν επίθεση με μπουκάλια και πέτρες από καλεσμένους που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε κάθε προσέγγιση τα περιπολικά δέχονταν επίθεση και νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι που φιλοξενούνταν το γλέντι. Εκείνη την ώρα στον χώρο βρίσκονταν 150 καλεσμένοι.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Οι αρχές προχώρησαν στη βεβαίωση παράβασης για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού επιβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ σε βάρος του πατέρα της νύφης ο οποίος ταυτόχρονα συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για διατάραξη κοινής ησυχίας και ηχορύπανση.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Έφαγαν πέτρες και μπουκάλια αστυνομικοί που πήγαν να διακόψουν γλέντι αρραβώνα 150 ατόμων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.