ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: «Ντου» Μπέου με αστυνομία σε σχολείο! (vids)

Βόλος: Σε κόντρα βρίσκεται ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος με κατοίκους από το χωριό Σταγιάτες με τελευταίο… επεισόδιο ήταν η επίσκεψη σε χώρους που ανήκουν στον Δήμο. Όπως ανέφερε ο ίδιος «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε μια χούφτα μπαχαλάκηδες να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους. Τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές έχουν ημερομηνία λήξης και...

Χώρισε από τη γυναίκα του ο Μπέος - Η ανάρτηση στο Facebook
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Βόλος: Σε κόντρα βρίσκεται ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος με κατοίκους από το χωριό Σταγιάτες με τελευταίο… επεισόδιο ήταν η επίσκεψη σε χώρους που ανήκουν στον Δήμο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε μια χούφτα μπαχαλάκηδες να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους. Τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές έχουν ημερομηνία λήξης και η Δημοτική Αρχή κι εγώ θα επιβάλλουμε τη νομιμότητα όχι μόνο στις Σταγιάτες, αλλά και όπου αλλού εκδηλώνονται τέτοια φαινόμενα από ακραία στοιχεία».

Ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι δεν ήταν η καλύτερη, με τον ίδιο να απαντά πολλές φορές με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Exit mobile version