ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

Τα playoffs αρχίζουν για τον Ολυμπιακό με έξοδο στον Βόλο σήμερα στις 17:30 μ.μ.
Βόλος – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

Βόλος και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι σήμερα στην πόλη της Μαγνησίας για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στον Βόλο πριν από μόλις δύο μήνες με τον Ολυμπιακό να επικρατεί εύκολα τότε με 0-4 και τον κόσμο του να μετατρέπει το γήπεδο σε «Καραϊσκάκη».

Παρόμοια εικόνα αναμένεται στις κερκίδες και σήμερα καθώς οι ερυθρόλευκοι θα έχουν και πάλι στο πλευρό τους τους οπαδούς τους. Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τα playoffs και να εκμεταλλευτεί τις πρώτες αγωνιστικές. Ο Μίτσελ φαίνεται να ετοιμάζει έκπληξη για το σημερινό ματς.

Από την άλλη πλευρά ο Βόλος θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την έξοδο για Ευρώπη. Το ματς έχει μέχρι στιγμής επισκιαστεί από τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή σε αυτό και τις αντιδράσεις που έφερε.

Ο αγώνας Βόλος – Ολυμπιακός θα έχει ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του Cosmote Sport 1HD στις 17:30 ενώ στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Στέφανος Αβραμίδης.

Θυμηθείτε τι έγινε πριν 2 μήνες στο τελευταίο ματς μεταξύ των ομάδων:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις