ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βουλευτής του Λεβέντη: «Ο Σαββίδης δεν είχε όπλο»

Την άποψη πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε όπλο, εξέφρασε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, ενώ έκανε λόγο για «εντεταλμένους χειρουργούς διαιτητές» και «κατεστημένο της ποδοσφαιρικής Αθήνας». Στο ραδιοφωνικό σταθμό σταθμό ΘΕΜΑ 104.6, μίλησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, δίνοντας τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας...
Βουλευτής του Λεβέντη: «Ο Σαββίδης δεν είχε όπλο»

Την άποψη πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε όπλο, εξέφρασε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, ενώ έκανε λόγο για «εντεταλμένους χειρουργούς διαιτητές» και «κατεστημένο της ποδοσφαιρικής Αθήνας».

Στο ραδιοφωνικό σταθμό σταθμό ΘΕΜΑ 104.6, μίλησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, δίνοντας τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο κ.Φωκάς υποστήριξε ότι δεν ξέρει από που προέρχονται οι επίμαχες φωτογραφίες, χαρακτήρισε «μοναχικό καβαλάρη» τον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας πως το μόνο που θέλει είναι να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ καταφέρθηκε και κατά των διαιτητών, χαρακτηρίζοντάς τους «εντεταλμένους χειρουργούς».

«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του» ανέφερε ο κ.Φωκάς και συνέχισε λέγοντας:

«Ο πρόεδρος πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90′ μετά την παρωδία του διαιτητή και του επόπτη που μετά από 5 λεπτά ακυρώνει το γκολ κατόπιν πίεσης ενώ όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες πιστέψαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα».

Αναφερόμενος δε στους διαιτητές, υποστήριξε πως:
«Οι διαιτητές θα πρέπει να περάσουν από κανονικό δικαστήριο για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα. Πίσω από τους διαιτητές υπάρχουν παράγοντες που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα».

Τέλος μιλώντας για τον Ιβάν Σαββίδη, ο Αριστείδης Φωκάς είπε:
«Θέλει εδώ και 5 χρόνια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμάει» αναφέροντας ωστόσο πως «ένας μοναχικός καβαλάρης δεν θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βουλευτής του Λεβέντη: «Ο Σαββίδης δεν είχε όπλο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.