ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχερός ο καιρός σήμερα Μ.Παρασκεύη 6/4

Με βροχερό καιρό θα γίνει σήμερα Μ.Παρασκευή 6/4/2018, η περιφορά του Επιταφίου. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τοπικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Από το μεσημέρι προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με σταδιακή ενίσχυση στα πελάγη μέχρι...
Βροχερός ο καιρός σήμερα Μ.Παρασκεύη 6/4

Με βροχερό καιρό θα γίνει σήμερα Μ.Παρασκευή 6/4/2018, η περιφορά του Επιταφίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τοπικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Από το μεσημέρι προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με σταδιακή ενίσχυση στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι, βορειοανατολικοί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 2 με 4 και από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βροχερός ο καιρός σήμερα Μ.Παρασκεύη 6/4», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.