ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχερός ο καιρός σήμερα Μ.Παρασκεύη 6/4

Με βροχερό καιρό θα γίνει σήμερα Μ.Παρασκευή 6/4/2018, η περιφορά του Επιταφίου. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τοπικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Από το μεσημέρι προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με σταδιακή ενίσχυση στα πελάγη μέχρι...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με βροχερό καιρό θα γίνει σήμερα Μ.Παρασκευή 6/4/2018, η περιφορά του Επιταφίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τοπικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Από το μεσημέρι προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με σταδιακή ενίσχυση στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι, βορειοανατολικοί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 2 με 4 και από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version